husika
2015-ben kezdtem bele a marha tartásba azzal a céllal, hogy prémium minőségű, vegyszer és tápmentes marhahúst állítsak elő. Skót felföldi, angus és wagyu fajtákat keresztezve jobbnál jobb steak húsokra leltem!
2021-ben megnyitotta kapuit a kistermelői húskonyhám, ahol a negyed marhából az amerikai bontási módszert követve vákuumcsomagba kerülnek a különböző alkatrészek.
vendéglátás
Éttermeknek alkalmilag előre egyeztetett fajtájú és méretű prémium húsokat szállítunk.
elszánt családapáknak
Ha csillogó szemekkel állsz órákat a smoker, grill, kamado, BBQ, egg, vagy souvide eszközöd felett akkor tudod, hogy jó hús nélkül nincs eredmény. Ha tőlünk vásárolsz garantált, hogy ízes, faggyúval átszőtt húst kapsz és kipróbálhatsz ritkán kapható alkatrészeket is mint tritip, bavette, puha hátszín...stb.
marhahús a családnak
Nagy öröm visszahallani, hogy mennyire ízes lett a pörkölt, a borjú bécsi vagy a vasárnapi húsleves! Egy egy találkozáskor létrejönnek nyitott inspiráló pillanatok, amik eredményeképpen új receptek kerülnek kipróbálásra!